Ploče, građevinsko zemljište 450 m2 na ekskluzivnoj lokaciji


Osnovne informacije

  • Šifra objektairo-1023
  • Početna prodajna cijena115 000 €
  • Prodajna cijena85 000 € (640 433 kn)
  • LokacijaPloče (20340)
  • Kvadratura450,00 m2
  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište

Građevinsko zemljište za prodaju, Ploče, 85 000 €

Predstavljamo izvrsno zemljište u jednom od trenutno najtraženijih područja za razvoj u Hrvatskoj.
450m2 zemljišta koje se nalazi na prekrasnoj lokaciji na dalmatinskoj obali.
Nekretnina s projektom i stambenim planom od 3 stana, ukupne stambene površine 335m2. Svaka jedinica ima svoj ulaz i parking.
Jedan apartman ima 130m2, a 2 apartmana su površine 65m2. Ima dodatnih 90m2 za prostor za slobodno vrijeme.
Imanje se nalazi pored dalmatinskog grada Ploče na jezeru, a 600m od Jadranskog mora i poznate rijeke Neretve.
Lokacija je vrlo atraktivna i to je jedino mjesto koje je okruženo jezerom, rijekom i morem, što je odlično za kupanje, kite surfing, planinarenje i biciklizam. Grad Ploče nalazi se između većih gradova Splita i Dubrovnika (UNESCO), a blizu je i autoceste kako biste s lakoćom došli do oba grada.
Grad Međugorje udaljen je 41 km, a od 1981. godine postao je popularno mjesto katoličkog hodočašća zbog Gospe od Međugorja, navodnog niza ukazanja Djevice Marije, Isusove majke, šestero lokalne djece koja se navodno još uvijek događaju do današnjeg dana.
A otok Korčula udaljen je 48km od imanja, Hvar 30km
Vodopad Kravica udaljen je 31 km.

O Području
Ploče, za vrijeme SFR Jugoslavije pod imenom Kardeljevo, moderni je grad na jadranskoj obali sjeverozapadno od delte rijeke Neretve u najjužnijoj županiji Hrvatske, Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Dalmaciji. Ploče imaju oko 6500 stanovnika. Značajna je regionalna teretna luka. U blizini grada su Baćinska jezera, duž ogranaka planine Biokovo.
Grad se nalazi na otprilike pola udaljenosti između Splita i Dubrovnika. Najvažnija značajka grada je njegov položaj koji je prirodno povezan dolinom rijeke Neretve sa srednjom Bosnom i Hercegovinom sa Jadranskim morem (željeznički i cestovni) i prometom duž jadranske obale (ceste i morski putovi), kao i kao ulazna točka na glavnu modernu autocestu A1 prema Zagrebu i unutrašnjosti.
Grad Ploče nije među najvećim ili popularnim mjestima u Hrvatskoj, ali ima neke jedinstvene značajke koje nećete pronaći nigdje drugdje. Tu su planine, jezera, rijeke, bujne doline i more – sve u krugu od 10 kilometara. Savršena je za: avanturiste, obitelji i sve koji traže nešto drugačije.
Grad Ploče nalazi se na obali Jadranskog mora između poznatih gradova Splita i Dubrovnika. Nema ništa lakše nego doći u Ploče jer je to jedan od najbolje prometno povezanih gradova u Hrvatskoj.
Ploče su pune i zanimljivih kulturnih sadržaja. Maraton tradicijskih lađa najveća je javna manifestacija u Hrvatskoj i središnja je manifestacija svakog ljeta. Tradicionalna ribarska noć okuplja tisuće posjetitelja koji uživaju u nekim od najboljih domaćih ribljih specijaliteta. Ljeto je prepuno različitih glazbenih užitaka s nekim od najboljih hrvatskih izvođača s glazbom u rasponu od klasike do rock’n’rolla i techna.

Glavne značajke
• 450 m2 građevinskog zemljišta
• Izvrsna lokacija u blizini mnogih sadržaja
• Zadivljujući pogledi.
• Ogroman potencijal na tržištu najma ako se razvija.

Razna svojstva

  • Pogled na more

Moguća namjena

  • Stambeno
  • Za turizam
  • Obiteljska kuća

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktiraj agenciju

Momentum Estates

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".