O nama


Momentum Estates ovlaštena je agencija za poslovanje nekretninama sa sjedištem u Rijeci, Fiorella la Guardie 10b. Poslovanje obuhvaća nekretnine Kvarnera i Istre, no prema potrebama klijenata, nekretnine s područja cijele Hrvatske pa i šire.

Ideja, želja, potreba, početak su svake prodaje ili kupnje nekretnine. Na tom putu možete se susresti s mnogim nepoznanicama i neizvjesnostima i zato smo mi tu da Vam pomognemo. Odlična fotografija, prezentacija, marketing, početni su koraci kako bi se doprijelo do najbolje “publike” za Vašu nekretninu, a upravo to je naš posao.

Nudeći uvid u tržište svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem, kupce i prodavatelje vodimo kroz svaki aspekt procesa kupnje i prodaje. Između ostaloga to uključuje prezentaciju, promociju, pregovore, pravne savjete, financijske i kreditne savjetnike, savjete uređenja nekretnine kako bi se što prije i bolje sklopio posao, kao i savjete uređenja nakon kupnje kako bi u novoj nekretnini Vaša vizija oživjela.

U životu, pa tako i u poslu s nekretninama, treba znati odabrati pravi trenutak, a taj trenutak za Vas smo mi, Momentum Estates. Vaša kuća Vaš je odraz, a među našim nekretninama pronaći ćete onaj idealan za Vas.


Opći uvjeti Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".