Novaki Motovunski, atraktivno građevinsko zemljište 16.637m2


Osnovne informacije

  • Šifra objektairo-1048
  • Prodajna cijena314 000 € (2 365 833 kn)
  • LokacijaNovaki Motovunski (52424)
  • Kvadratura16 637,00 m2
  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Udaljenost od mora20 000 m

Građevinsko zemljište za prodaju, Novaki Motovunski, 314 000 €

Prodaje se zemljište u malom selu između Poreča i Motovuna. Zemljište je atraktivnog položaja, smješteno na mirnoj lokaciji pokraj sela u kojem nitko ne stanuje te tako omogućava veću privatnost, sa prekrasnim pogledom, pravi raj za ljubitelje prirode, blizu svega, a daleko od buke i gužve.

Prilika za osobe zasićene gradske buke koji bi željeli sagraditi svoj objekt za odmor. Zemljište se nalazi u jednom od najmirnijih dijelova Istre, daleko od ljetne buke i gužve, a opet tako blizu mora (oko 15 min. vožnje) i svega.

Sastoji se od jedne površine koja iznosi 16.637 m2, od toga je 1.900 m2 građevinsko, dozvoljena je gradnja, pogodno za izgradnju Istarske stancije, ranch sa konjima, maslinik, kamene vile s bazenom ili drugog objekta po želji vlasnika.
U blizini zemljišta nalazi se izvor pitke vode.Na zemljištu može se bušotinom dobiti prirodnu vodu, tako da postoji više mogućnosti za dobiti vodu.
Iza i oko zemljišta postoji netaknuta priroda, ima jako puno šume te se na pojedinim mjestima može pronaći prirodni izvor, najbliži izvor se nalazi na putu prema mjestu Žudigi udaljeno od mog zemljišta oko 200 m, postoji kestenova šuma te se može brati kao i gljive koje se posvuda nalaze i ostalo što se može pronaći u prirodi.
Preporuka za osobe sa zdrastvenim problemima, odlična klima, čisti zrak, prirodna izvorska voda, šetnja u prirodi... sve to daje pozitivne rezultate.
Dođite i uvjerite se!!!

Zemljište se nalazi u neizgrađenoj uređenoj građevinskoj zoni pa možete odmah pristupiti ishodovanju građevinske dozvole i započeti gradnju.
Zemljište ima prilazni put, struja, voda i telefon u blizini.

Udaljenost do Poreča i mora je oko 20 km - 15 minuta vožnje, do Pazina 10 km, do Motovuna 6 km, do glavne ceste vodi makadam put oko 2km.

Prednosti ovog zemljišta:
- velika površina po trenutno sniženoj cijeni
- posebna i atraktivna pozicija
- u netaknutoj prirodi
- mir
- tišina
- čisti zrak
- prirodna izvorska voda u blizini
- odlična klima
- prekrasan pogled
- daleko od buke i gužve
- kraj napuštenog sela
- u blizini šuma, idealno za šetnju, rekreaciju
- velika površina 16.637m2
- 1.900 građevinsko
- vlasnik može odmah zatražiti građevinsku dozvolu i započeti gradnju
- sa mogućnošću dodatnog proširenja građevinskog
- postoji mogućnost kupnje šume površine 24.203 m2 koja se nalazi u blizini (85.000€)
- ovo je jedinstvena prilika za gradnju FANTASTIČNE VILE

Čisto vlasništvo 1/1, bez tereta,

Agencija “Momentum Estates” kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora o kupoprodaji, naplaćuje posredničku naknadu u visini 3% UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

Dokumentacija

  • Lokacijska informacija
  • Vlasnički list

Prikaz nekretnine na karti

Kontaktiraj agenciju

Momentum Estates

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".